středa 24. prosince 2008

Jak jsem líbala holky (z cyklu Čistě ženské záležitosti 1. část)

„Polib mě, dělej!“ řekla mi Blondýnka. Její kamarád (oficielně), do kterého byla blázen (tajně) zrovna studoval výstřih neznámé kočičky a ona mu seznámení velmi (neupřímně) přála. Aby přitáhla jeho pozornost, odhrnula mi vlasy z obličeje. Seděly jsme za barem v klubu a kolem bylo dvě stě chlapíků na poloviční počet žen. Nechtělo se mi. „Prosííím.“ Co by člověk neudělal pro kamarádku... Ostatně, nebylo to poprvé. Políbila jsem jí velmi dlouze a procítěně a kopla přitom do kamaráda, aby nezapadl do cizího výstřihu. Po pěti minutách byl počet žadatelů o naši přízeň zdesetinásoben a kamarád své platonické kamarádství velmi intenzivně přehodnocoval.
„Co na tom ty chlapi maj.“ pokrčila rameny Blondýnka.

Rozhodla jsem se vyslyšet volání po prvoplánově upoutávajícím erotičnu, abych uspokojila všechny mladíky, kteří se sem po přečtení lechtivého vyprávění s očekáváním vrací a kopou vzteky do stolu při čtení melancholických žvástů o dešti nebo o snech.
Začalo to jednou dámskou jízdou...

Čas od času je třeba odpočinout si od přítele, milence či ctitelů (každá z nás tří kamarádek se nacházela zrovna v jiném vývojovém stadiu mezidruhového vztahu), nabrousit podpatky, pročísnout vlasy a vyrazit pít v čistě dámské sestavě. V těch dávných dobách, kdy náš dvojciferný věk začínal na jedničku, byla únava neznámým pojmem a jízdy končily i druhý den odpoledne (s dvojkou už to není, co to bývalo). Oslavu narozenin jsme načaly v lepší vinárně. Během několika vět číšník odhalil, že naše vinné znalosti se omezují na barevné rozlišení bílá-červená a věnoval nám pohrdavý pohled znalce kastujícího ignoranty. To číšník číslo dva byl shovívavější. Zvláště s přihlédnutím k modrému tričku kolegyně N. skrývajícímu bohatství velikosti D. Tričko ho rozptylovalo natolik, že cestou k našemu stolku zapomněl na zákeřný stupínek při cestě, zakopl o něj a svůj laní skok zakotvil G. mezi koleny.
„Tak my si vezmeme ještě jednu.“ řekla G. směrem ke kotníkům.

Mezi třetí a čtvrtou lahvinkou jsme se přesunuly do pohodlí kožených sedaček ve vedlejší místnosti. Po vyčerpání všech zajímavých filozofických, politických, etických a literárních témat se hovor nevyhnutelně stáčel do oblastí s hvězdičkou.
„Já mám nápad. Vyhlašuju soutěž o nejlepší erotickou sms!“ přerušila jsem debatu o sexu po telefonu.
„A komu jí budem posílat?“ řekla G. skepticky. Nacházela se zrovna ve fázi výměny partnera, nikoliv však typu kus za kus, ale typu dvě: nástupce neznámý.
„My ji nebudeme psát, my ji dostaneme.“ upřesnila jsem pravidla. „Každá z nás si vybere jednoho muže ze seznamu, kterému napíše cokoliv. Která dostane nejvíc vzrušující sms, vyhrává.“
O pět minut později nám číšník mrzout nesl další sklenku. G. zrovna řešila složité dilema.
„Petr je strašnej prasák, ale píše gramatický chyby. Počítá se jen obsah nebo i forma?“
„Na gramatiku se vyser, hlavně, že je to prasák.“ houkla na ni N., která jako jediná měla výběr předem jasný, neb kotvila v dlouhodobě fungujícím svazku již nějaký ten rok.
„My jsme intelektuálky.“ řekla jsem prvnímu číšníkovi na vysvětlenou. Obrátil oči v sloup a odešel.

„No jo, je to jasný, N. vyhrála.“ vzdychaly jsme s G. svorně nad vzrušujícím popisem, ve kterém hrály hlavní roli sprcha a bílé tričko. Naturalistický pornopopis, který jsem obdržela od nevážného milence já působil stejně eroticky jako gynekologická prohlídka. G. na tom byla podobně – poté, co jsme se shodly, že měl Petr v úmyslu označit svůj nástroj a nikoliv
nutit G., aby něco pila, obsadila spolu se mnou druhou příčku. Vzrušující náznaky, kouzlo nedořečeného nám zvedlo teplotu mnohem víc.

„Přemýšlela jsi někdy... Ale ne, já se nezeptám.“ řekla mi výhrou rozpálená N. s pohledem upřeným na líbající se pár za sklem na ulici.
„Ty myslíš... Jako...?“ ukázala jsem na páreček a pak na nás.
„No... Teda ne že by mě to nějak lákalo, víš jak...“
„No... Když nad tím tak přemýšlím... Jsem docela zvědavá, jaký by to bylo.“
„No právě. Zvědavá.“ významně zvednuté obočí.
„Ale nesmíme se smát.“
„Tak to teda zkusíme?“
„No tak jo. Ale ne, že mě kousneš.“

Prásk! Třísk!
Oddělily jsme s N. naše rty od sebe a rozhlédly se, co se děje.

„Naučily jste číšníka-mrzouta taky skákat.“ řekla G., která se právě vrátila z toalety. Číšník číslo jedna sbíral kousek od nás střepy. „O něco jsem přišla?“ tázavě si nás měřila pohledem. Nebyla sama. Mužské osazenstvo vinárny se dívalo s ní. Tedy až na jednoho padesátníka, kterého právě rezolutně táhla pryč manželka.

„Ona má narozeniny!“ řekla jsem na vysvětlenou do všeobecného ticha. Od té chvíle se na našem stole pravidelně objevovaly malé skleničky plné barevných nápojů. Tento způsob oslavy je zřejmě třeba podporovat.

„No tak jaký to bylo?“ ptala se G. zvědavě.
„Takový jiný. Měkčí. Voňavější. Ale zase to s Tebou nic nedělá. Chceš to zkusit?“ zatímco G. s N. zkoušely, já sledovala ostatní. Náš stůl se stal středem téměř všeobecné pozornosti. Číšník číslo dvě měl celých 5 minut otevřenou pusu.
„S G. to bylo jiný.“
„Fakt? Ukaž.“ rozhodla jsem se tvrzení vyzkoušet v praxi.
O zábavu na zbytek večera bylo postaráno. V mezerách mezi zkoušením jsme se hádaly, která líbá líp.
„Ahoj, já jsem Ondra, já vás rozsoudím.“
„Ahoj, já jsem vdaná. Jsi žena, Ondro?“ dostávala se N. do ráže. „Tohle je dámská jízda.“
A skleniček přibývalo...

***
„Tak jaká byla oslava?“ ptal se o den později své milované a dost unavené N. výherce dopisovací soutěže.
„Zajímavá.“ pípla N. a nevěděla kam s očima. Tvářila se rozpačitě a provinile.
„Aha?“ přítel byl poněkud zneklidněn. „A řekneš mi, co se dělo?“ řekl tónem člověka stojícího na stoličce se smyčkou kolem krku.
„No... Já se líbala.“ pípla N. téměř neslyšně.
Teplota v místnosti klesla o několik stupňů.
„Cože?“ zahřměl přítel tónem člověka, který už se houpá. „S kým?!!! Já toho bastarda...“
„S Míšou.“
Chvíle rozpačitého ticha.
„S Míšou.“ opakoval přítel rozpačitě.
***
„Zlobil se?“
„Jo, zlobil...“
„Neblázni, fakt?“
„No zlobil se, že tam nebyl.“
***
Když jsem se o čistě ženských něžnostech bavila s otcem, řekl mi, že ho to nikdy nebralo. Jako kdyby podvědomě cítil, že v takovém případě má smůlu. Kdyby viděl nějaké rozverné školačky slavící dospělost objevováním tajů líbání, přišlo by mu to stejně zajímavé jako účetnictví. Do podobné skupiny patří i přítel jiné mé kamarádky.

Početnější skupinu (mezi mými přáteli), tvoří kamarádi, pro které dívčí líbání představuje estetickou a vzrušující pastvu pro oči. (Ano, Ivánku, ještě pořád jsem ti neposlala tu líbací fotku s Lucindou, já vím) Stejně to vidí i můj draze milovaný. Když přišel na to, že mé období bisexuálního bilancování zmizelo v hloubi minulosti spolu s obdobím alkoholickým, téměř uronil i slzu.

A jak jste na tom Vy?
misstriss | 6.12.2007, 15:44:00

Komentáře (36)


1
Pliwatko | WWW | 06.12.2007, 15:59:08
chtěl sem napsat svojí homosexuální povídku,ale pravděpodobně bych byl smazanej uplně z bloguje,když už sem ted vyškrtnutej i z nevýběrovejch článků a jako bych neexistoval...

Ale je vidět že na to hrozně ráda vzpomínáš a tipnul bych si že o tom byl i nákej sen..
avatar
2
misstriss | 06.12.2007, 16:07:58
Za hezkou holkou se ráda otočím, ráda provokuju a ráda vzpomínám na všechny věci, které jsem kdy vyváděla, ale sním o mužích. Resp. o muži v čísle jednotném. Obsadil můj snový prostor a nikdo jiný zdá se nemá šanci v něm uspět bez rozdílu pohlaví. Ale v minulosti nějaké ty sny proběhly ;)

Homosexuální povídku klidně napiš:) Bude ze života?

3 Tedy...
Manželka | WWW | 06.12.2007, 16:37:36
Skvěle jsem se pobavila.

Manžel taky patří do skupiny, kterou líbající se ženy vzrušují "tolik jako účetnictví", ale i já mám několik zážitků z dob ranného mládí, kdy jsme se vášnivě líbaly s kamarádkami (jednu jen přihlížející jsem tak málem nadosmrti odradila), občas pro větší šoky okolí předstírajíc, že patříme (k) jednomu a témuž muži ("a mně dáš taky pusinku, miláčku?").

Homosexuální povídku od pliwatka bych si taky ráda přečetla...

4 :)
Daves | WWW | 06.12.2007, 16:41:35
SKVĚLEJ ČLÁNEK. Tebe jsem kdysi dávno četl, a pak jsem na tebe zapomněl, ale myslím, že tentokrát se mi už ze záložek nevyvlíkneš. :-)

Jinak dívat se na dvě líbající se KRÁSNÉ holky...je to tak trochu hodně brutální a skvělé. Sice nevím, jaké to je, když je jedna z těch dívek, vaše přítelkyně, ale myslím...sám nevím, jeslti by mi to vadilo... asi né.

Ondra pěkně ostrouhal. :))))

5 :)
Daves | WWW | 06.12.2007, 16:43:44
Dodatek: Já homosexuální povídku raději ani nechci. :))))

6
jayee | WWW | 06.12.2007, 16:54:17
Už jsem to sice říkal, ale klidně to zopakuju, nijak mě to nebere. To mi spíš svého času vadilo, když se jeden kamarád při našem dialogu ve chvílích, kdy jsem zrovna mluvil já, pravidelně líbal (ne s klukem :)) a cca jednou za půl minuty, když jsem byl v rozpacích, jestli má vůbec smysl něco říkat, vystrčil jazyk s provokativními slovy: "Klidně mluv, já tě poslouchám." :)

7
jayee | WWW | 06.12.2007, 16:56:01
Daves: Tsss, na Míšu se zapomenout nedá :P :)

8
Billy | WWW | 06.12.2007, 17:13:27
Naše VŠ banda hraje ( když se sejdeme )fantastickou hru - komu dáš pětikorunu, ten tě musí políbit. To je jediná možnost, jak si pohladit ego, protože zadarmo mi žádná pusu dát nechce :-D

9
jayee | WWW | 06.12.2007, 17:18:50
Ale Billy, to s tou pětikorunou je přece jenom záminka ;)
avatar
10
misstriss | 06.12.2007, 18:09:09
Manželka [3]: To je hezké, že v tom nejsem sama:)

Daves [4]: Vítej zpátky. Jedna kamarádka chtěla svému příteli udělat radost tím, že se před ním políbí s jinou. Bohužel patřil do skupiny první a vzniklo z toho nepříjemné nedorozumění.

Jayee [6]: Líbající páry mě znervózňují - při dialogu obzvlášť. Skvěle to vyřešil můj bráška, když do ticha v autobuse oznámil směrem k vášnivě se líbající dvojici naproti: "Míšo, a to se neudusej?" A hned byl od nich pokoj. Jen nevím, jestli by to zabralo na kamaráda.

Billy [8]: To je lepší než spoření s liškou :D
avatar
11
Kajda | 06.12.2007, 19:32:32
Píšeš skvěle :) Jen ten starej skin se mi zdál možná lepší a přehlednědnější. A čitelnější :)
avatar
12
misstriss | 06.12.2007, 19:37:44
Kajda [11]: Záchranář to říká taky. Já sama se ještě nerozhodla, budu to chvíli testovat. Ale tohle určitě není konečná podoba mých stránek...

13
jayee | WWW | 06.12.2007, 20:23:31
Já na tomhle skinu začínal a trochu jsem si ho upravil k obrazu svému (= vyhodil z kódu všechno, co tam být nemuselo :)
avatar
14 Nezkušenej
buteo | WWW | 06.12.2007, 21:58:31
a při mém věku, ale je to tím, že jsem viděl se vášnivě líbat jednou dvě dívky a docela se mi to líbilo. Kdysi dávno jsem zahlédl líbat se dva chlapi, nebyli to soudruzi se svými chruščeváky, ale geyové a bylo mi, no už bych to nechtěl vidět, ale teoreticky nic proti menšinám nemám.
avatar
15 misstriss,
Kamio | WWW | 07.12.2007, 11:16:47
jo, to je dobrý článek:) Je to jistě velmi estetická podívaná a myslím, že i vzrušující, ovšem pouze tehdy, pokud je vzrušující i pro objekty, které se navzájem líbají. Stejná aktivita a mužské pohlaví - to se mi hnusí.
avatar
16 misstriss,
Kamio | WWW | 07.12.2007, 11:18:44
hezký avatar:)

17 pro Kamio
billy | WWW | 07.12.2007, 13:30:01
Pokud jsou dva líbající se mužští hezcí---paráda, pokud bys viděl líbat se dvě odporné tustoprdky, asi to též nebudeš považovat za esteticky vzrušující zážitek. Ale to jen tak na okraj.:-)
avatar
18 Billy,
Kamio | WWW | 07.12.2007, 14:56:01
tak jinak: Mužští můžou být klidně Adonis a Brad Pitt a stejně se mi to bude hnusit. A v tom druhém máš pravdu, no ale já mluvil o estetické podívané a tam takové matrjózní cokoliv prostě automaticky nespadá:)
avatar
19 Buteo, Kamio, Billy
misstriss07.12.2007, 16:34:39
Líbající se muži ve mně nevzbuzují ani negativní,ani pozitivní emoce. Nevadí mi ani mě nevzrušují.

Avatar je jen prozatimní, stejně jako současná podoba stránek. Zatím pouze testuju.:)
avatar
20 Testuj
buteo | WWW | 07.12.2007, 18:12:16
a pokud budeš mít víc nápadů a chceš slyšet názor, tak od jedna do 5/jako ve škole/. Tomuto tedy nasadím tři.
Tak, jako líbající chlapi za to nemůžou, tak já a vidím i Kamio, za to nemůžeme, že se nám zvedá, ale pouze trávící ústrojí. Pouze jsem schopen je tolerovat, ale už ne vidět. Zato dámy, vy se mi budete moc líbit i hodinu před smrtí. A když je žena ještě vtipná a veselé povahy a přiměřeně inteligentní a ještě bloguje, to už jsem vláčný a může mě zapřáhnout do saní. /Bože, co to plácám?/ Chtěl jsem říct Dobrý večer

21
protiva | WWW | 08.12.2007, 10:37:50
Líbání je (myslím) docela intimní záležitost. Pokud to však dva lidi (bez ohledu na pohlaví a barvu občanky) "přepadne", je na to hezký pohled skoro vždycky. Tedy pokud to nejsou ty slinyrozstřikující vykusovačky s hlasitými audioprojevy. No a co se týče mě, pohled na líbající se pár mě nevzrušuje, ale těší - že není pravda, že se lidi čím dál víc nemají rádi :o) Takže dvě holky, dva kluci, kluk s holkou, je mi to jedno.
avatar
22
Neinire | 08.12.2007, 17:30:11
Miss, ty nezklameš.. při čtení jsem se mlátila smíchy:)
Zkušenosti s líbaním s holkou nemám. Musela bych byt hodně opilá, abych políbila holku na veřejnosti:) Nevěřím svým líbacím schopnostem... a pak bych taky mohla přijít na to že holky líbají líp než přítel :D

23
Evča | Mail | WWW | 08.12.2007, 19:48:42
Takový román se dá v poho číst, dobrý a moc.. ;)

24 kamio, miss
Billy | WWW | 09.12.2007, 18:54:24
No ne že ja bych po líbajících se krasavcích prahla, to zas jako ne. Jen jsem obklopena velkým počtem teplých přátel, mno..popojedem. A tak vlastně an nevim, co na tom všem miliskování máte:-D
avatar
25 Hmmm
Looney | WWW | 11.12.2007, 23:02:16
Připadá mi zvláštní, že když se líbají dvě holky (nebo se třeba objímají), nepřipadá to okolí tak nechutný nebo nepatřičný jako když to samé dělají dva kluci. Většině chlapů připadají líbající se slečny vzrušující.
Mě osobně to tedy nepobuřuje, taky jsme byly kdysi zvědavé, jaké že to líbání je... No ne?
avatar
26
kacenice | WWW | 13.12.2007, 16:59:42
No my kdysi s kamaradkou nebyly ani tak zvedave jako opile a tak jsme jako vymluvu jak se zbavit otravnych britu v baru na Starym Meste pouzily to ze k sobe patrime... Neverili, tak jsme to vysperkovaly paradnim polibenim... nepomohlo nam to v tom se jich zbavit, zato jsme do konce vecera mely co pit... Muj tehdejsi pritel to radsi nechtel slyset... (zrejme proto ze kamaradka je jeho sestra...:D )
avatar
27
Gino | WWW | 18.12.2007, 11:52:06
Souhlas s Kamio. U muzu se mi to hnusi v kazdem pripade, uf.
Jinak paradni clanek od misstriss :o) Mno jo, holt s hvezdickou je s hvezdickou - tema zajimajici tu nejsirci skupinu ctenaru (vsechny) :o))
avatar
28
Gino | WWW | 18.12.2007, 11:58:48
Billy - zajimave :o) Ja si neco podobneho pamatuji max. z druheho stupne ZŠ. Asi se pohybuju mezi samejma prizemnima individuama :o) Ale nedokazu si predstavit, ze mi dal toho bura nejakej kluk, kristova noho, ble.

29
jenia | WWW | 18.12.2007, 13:19:54
Pobavila jsem se. A navíc si zamyšleně říkám: "Tak voňavější, jo?, měkčí?". Co se jedna nedozví. :-)

30
Pliwatko | WWW | 19.12.2007, 13:12:03
Jak jsem nepsala blog(z cyklu čistě blogerské záležitosti)
avatar
31
Eliška | 31.12.2007, 23:14:19
Já mám kamaráda/známýho, kterej tvrdí, že ho heterosexuální líbající se děvčata naprosto odpuzují. Můj dojem je, že jim prostě závidí :)
avatar
32
G | 25.02.2008, 14:46:44
G. z pribehu se zrovna dost dobre pobavila a zavzpominala na doby davno minule... jo, jo, to byly casy :o))
neb jsem byla u toho, proti libani devcat nic nemam, i kdyz ted vedu striktne heterosexualni zivot s novym pritelem. Ale ten minuly byl 100% pro libani mezi zenami a 100% proti libani mezi muzi.
To ja jsem tolerantnejsi. Ale je fakt, ze kdyz si nad nasi manzelskou postel chtel povesit fotografii dvou libajicich se nahych divek v temer zivotni velikosti, byla jsem proti...

Jsem pruderni?
Mozna, ale tak nejak sobecky jsem chtela aby si obcas pri sexu vzpomnel i na me :o))
avatar
33
N | 25.02.2008, 15:58:28
Ty jo holky, ja nevim, co delate, ale nebylo to zas tak davne a nebyly jsme zas tak mlady, aby nas nas vek, ktery bohuzel ani tehdy nezacinal na jednicku, omlouval jako nezkusena a rozjarena telatka...
No.... ale bylo to dobry..:-)
avatar
34 No:)))
kamila | 25.02.2008, 21:21:40
Abych se přiznala, když jsme s kamarádkou probíraly na koleji to:))) neskončily jsme jen u líbání:)))
avatar
35 ahoj misstriss ;-)
SV | Mail | 06.10.2008, 11:07:33
pekný blogísek. a skvele napísaný príbeh. ďakujem, som sa pobavila. terazky mám na tvári tajomný úsmev ;-)
avatar
36
MissTriss | 06.10.2008, 13:31:46
Díky, taky myslím, že zrovna tohle povídání se mi povedlo:)

1 komentář:

  1. Velké poděkování Dr. Wealthymu, že nikdy nevěřím, že po všech těch letech zklamání z obrovských spamerů na internetu, kteří chodí po podvodných lidech, stále existuje opravdové kouzlo smrti, dokud jsem nebyl vhodný setkat se s dr. Wealthy skutečným kouzlem kouzel, přes blízkého přítele jménem Jennifer, kterého mi Dr. Wealthy předtím pomáhal, když jsem ho kontaktoval se svým e-mailem na wealthylovespell@gmail.com, vysvětluji, jak mi můj bývalý manželé dávají problém v mém manželství, nikdy mi nedovolila chvilku klidu a Musím to ukončit tím, že ji zabiju, a nechci využít vraha, protože to bude riskantní, tak jsem to musel udělat duchovně, proto jsem se ho rozhodl kontaktovat, ujistil mě, že se nebudu bát Kontaktoval jsem správnou osobu ve správný čas, spolupracoval jsem s ním a za méně než týden byla moje ex mrtvá, spala a nikdy se neprobudila díky Dr. Wealthy, opravdu je to opravdu skromný muž. můžete kontaktovat dr. Wealthyho s jakýmkoli smrtelným kouzlem, jako je zabít svého nadřízeného v kanceláři a zaujmout jeho místo, kouzlo smrti zabít svého otce a zdědit jeho bohatství, smrtelné kouzlo zabít každého, kdo vás v minulosti obětoval, kouzlo pro zvýšení mezd, kouzlo pro povýšení v kanceláři, kouzlo, aby se váš bývalý milenec vrátil, pokud věci ve vašem životě nefungují dobře, pak ho musíte kontaktovat nyní e-mailem wealthylovespell@gmail.com zavolejte nebo přidejte jej na WhatsApp +2348105150446.

    OdpovědětVymazat